Coaching

Coaching is gericht op persoonlijke groei, het ontdekken van je mogelijkheden en deze te versterken, zowel op werk als op privégebied. Binnen de coaching wordt je uitgedaagd om je eigen potentieel te gaan benutten en je leven te leiden zoals jij dit wil.

Coachingsvragen kunnen gaan over het vinden van een optimale balans tussen werk en privé, het verwezenlijken van persoonlijke ambities en het krijgen van inzicht in je wensen en drijfveren.

Werkwijze

Coaching is een kortdurend traject, waarbinnen ik je help om te ervaren wat je sterke kanten zijn en hoe deze optimaal te benutten binnen de verschillende levensgebieden. Door vragen te stellen, gedachtenpatronen te onderzoeken en je bij je gevoel te brengen help ik je in je persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door in gesprek te gaan, maar ook door bijvoorbeeld naar buiten te gaan, letterlijk in beweging te komen en gebruik te maken van verschillende oefeningen (ademhaling en mindfulness).

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hoogendoornpsychotherapie.nl of het contactformulier in te vullen. Als ik je aanmelding heb ontvangen zal ik telefonisch contact met je zoeken om wat meer te horen over je hulpvraag en een kennismakingsafspraak in te plannen.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt alleen gedeclareerd als we besluiten met elkaar verder te gaan.

Kosten

Coaching wordt niet vergoed.
Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kun je het volgende uitzoeken:
– Vergoeding door jouw werkgever
– Vergoeding via het UWV in het kader van herstel of re-integratie traject
Een coachingsessie duurt zo’n 1,5 uur en de kosten zijn 120,- per sessie.