Coaching

Het kan zijn dat je een wens hebt om bepaalde zaken in je leven te veranderen, maar je niet goed weet hoe of waar te beginnen. Binnen mijn praktijk bied ik gerichte coaching op het verbeteren van zowel het lichamelijk als het mentaal functioneren. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en als je blijft doorlopen dan gaat het ergens schuren. Binnen mijn praktijk werk ik met coaching gericht op hormonale klachten (bijvoorbeeld gerelateerd aan de overgang), het verbeteren van een disfunctionele ademhaling en stresshantering. Daarbij richt ik mij vooral op het samen ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen, deze aan te spreken en weer regie te nemen over je leven. Vaak gaat het om het vinden van de juiste balans. De balans tussen inspanning en ontspanning, er voor anderen zijn en ruimte mogen nemen voor jezelf of de juiste balans in voeding. 

Binnen de coaching onderzoeken we waar voor jou de problemen liggen en gaan we oplossingsgericht en praktisch aan het werk om jouw leven weer kleur te geven daar waar het vaal is geworden.

Werkwijze

Coaching is een kortdurend traject, waarbinnen ik je help om te ervaren wat je nodig hebt, wat je sterke kanten zijn en waar je blij van wordt. Om dit vervolgens optimaal te gaan benutten. Dit doen we door in gesprek te gaan, te onderzoeken waar het in jouw leven momenteel schuurt en hiermee aan de slag te gaan. 
Voeding, beweging, ademhaling en hormoonbalans vormen belangrijke pijlers binnen de coaching. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hoogendoornpsychotherapie.nl of het contactformulier in te vullen. Als ik je aanmelding heb ontvangen zal ik telefonisch contact met je zoeken om wat meer te horen over je hulpvraag en een kennismakingsafspraak in te plannen.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt alleen gedeclareerd als we besluiten met elkaar verder te gaan.

Kosten

Coaching wordt niet vergoed.
Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kun je het volgende uitzoeken:
– Vergoeding door jouw werkgever
– Vergoeding via het UWV in het kader van herstel of re-integratie traject
Een coachingsessie van 60 min kost 90,-.